Postovani,

ovim putem zelimo da Vas obavestimo da cemo ubuduce isporuku faktura vrsiti elektronski, putem programa Kancelarko.rs, proizvoda kompanije Paragraf Lex d.o.o.

Novi Zakon o racunovodstvu („SI. glasnik RS“, br. 73/2019) nam donosi novinu.
Odredbom clana 9. stav 3. nalaze se da se: “Faktura (racun) kao racunovodstvena isprava, u smislu ovog zakona, sastavlja se i dostavlja pravnim licima i preduzetnicima u elektronskom obliku.. ” paragraf.rs/propisi/zakon-o-racunovodstvu-2020.html

Pored toga sto su elektronske fakture i ekoloski bolja opcija, novim propisima se regulise da ce budzetskim ustanovama biti obavezno slanje faktura elektronski pocev od 1. jula 2021. godine, a najavljeni su i propisi za pocetak primene e-Faktura i za celu privredu pocev od 2022. godine.

Iz ovih razloga, izabrali smo da umesto tradicionalnog slanja papirnog racuna, unapredimo poslovanje i da Vam ubuduce brze, sigurnije i jednostavnije dostavljamo fakture putem programa Kancelarko.

Sve fakture ce od sada stizati putem email-a sa adrese stov.jakovljevic@gmail.com
te Vas molimo da ceo domen Kancelarko.rs dodate u svoj adresar i obavestite administratora da ovaj domen stavi na listu bezbednih adresa.